Chokoladepålæg

Original opskrift:
CopenhagenCakes

Ingredienser:

  • 60 gram vand
  • 50 gram kokossukker
  • 1-2 spske rå kakaopulver
  • 1 tsk vanillepulver *kan udelades
  • 140 gram finthakket mørk chokolade, 70%-80%
  • 140 gram smør, skåret i små tern
  • 1 knivspids salt

Hæld vand, sukker og kakaopulver i en gryde og opvarm det indtil sukkeret opløses.
Tag gryden af varmen når det begynder at simre, og tilsæt vanillepulver, chokolade og smør.
Rør indtil smør og chokolade er smeltet og blandingen er ensartet. Smag på blandingen og tilsæt salt.
Hæld chokoladepålægget i et rent glas med låg, og stil det i køleskabet.
Konsistensen vil tyknes efterhånden som chokoladen afkøles.

Velbekomme!