Cookies

Original opskrift:
MajaVase.dk

Ingredienser til ca. 6 stk.:

  • 30g rørsukker
  • 30g brun farin eller sukrin gold
  • 1 æg
  • 40g hasselnødder
  • ¼ vanillepulver
  • ½ tsk. bagepulver
  • Evt. ½ tsk. kanel
  • Knivspids havsalt
  • 40g mandelmel
  • 40g groft hakket 70-80% mørk chokolade

Pisk rørsukker, farin og æg sammen til en luftig masse.
Hak nødderne groft/fint, som du nu bedst kan lide det.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og vend ægge/sukker/farinmassen deri.
Hak den mørke chokolade groft og vend i. Brug 2 skeer til at lægge dem på bagepladen (HUSK: De skal ligge langt fra hinanden da de flyder meget ud!).

Bag dem ved 175°C. i cirka 15 min – til de er fine og gyldne.
Hold øje med dem.
Lad dem køle af på en bagerist.

Velbekomme!